[Helyi] onozo_t.jpg Dr. Onozó Beáta vagyok, gyermekgyógyász, két gyermek édesanyja.

Szegeden születtem, és itt éltem 35 évig. Már kisgyermekkoromban gyermekorvos szerettem volna lenni és a mai napig úgy érzem, jól döntöttem. Diplomámat a Szegedi Egyetemen szereztem, majd 15 évig az ország egyik legnagyobb múltú és legsokoldalúbb gyermekgyógyászati intézményében, a szegedi Gyermekgyógyászati Klinikán dolgoztam. Itt a legmagasabb szintű gyógyító munkában vettem részt, súlyos betegeket kezeltem és mindemellett oktattam a magyar és külföldi orvostanhallgatókat, illetve továbbképző előadásokat tartottam a környékbeli gyermekgyógyászok számára. Mellékállásként több mint 10 évig voltam a Szegedi Újszülött Életmentő Szolgálat (SZUÉSZ) mentőorvosa. A csecsemő-és gyermekgyógyász szakvizsga mellett klinikai immunológiából és allergológiából is rendelkezem szakvizsgával. Számos előadást tartottam országszerte gyermekimmunológiai, védőoltási és gyermekhematológiai témakörben orvosoknak, gyógyszerészeknek és védőnőknek. Csongrád megye klinikai védőoltási tanácsadói feladatait is elláttam.

Karitatív munkaként 5 éve dolgozom a Bátor Táborban táborvezető orvosként, ahol tartós betegségben szenvedő gyermekek élménytáboroztatása folyik.

Német és angol nyelven beszélek.

A immunológiai és allergológiai szakvizsgámat a házi gyermekorvosi ellátás keretében nincs lehetőségem használni, azonban a miskolci Gyermekegészségügyi Központban hétfőnként gyermekimmunológiai szakrendelést vezetek. A későbbikben allergológiai és utazási védőoltási tanácsadó magánrendelőt nyitását tervezem.

Két gyermekem van, Márton 2007-ben, Barnabás 2009-ben született, a gyermekek születése óta élek Diósgyőrben.
Célom, hogy a klinikai tapasztalatomat felhasználva minél magasabb színvonalú alapellátást biztosítsak a körzetembe tartozó gyermekek számára. Kiemelt fontosságúnak tartom a betegségek megelőzését, ezért szívesen adok a jelenleg elérhető védőoltásokról részletes és naprakész tájékoztatást, hogy eloszlassam a tévhiteket. Igyekszem elkerülni a felesleges antibiotikus kezelést annak számos, ma már jól ismert mellékhatása miatt.

 
RENDELÉSI IDŐ:
Hétfő: 8-11
Kedd: 15-18
Szerda: 8-11
Csütörtök: 15-18
Péntek: 8-11
A kiírt rendelési időtől rendkívüli esetben térünk el, pl. helyettesítés miatt, erről azonban időben tájékoztatjuk Önöket.
Rendelkezésre állási idő:
Ezen idő alatt
a 06-46-370-706 vagy a 06-46-360-152 telefonszámon elérhető vagyok hétköznapokon.